Sunday, August 18

Çka kanë punuar Vesa dhe Jehona para se të bëheshin këngëtare?

Çka kanë punuar Vesa dhe Jehona para se të bëheshin këngëtare?

Këngëtarja Vesa Luma është marrë me gazetari, para se të filloj të merret intensivisht me këngën.

Ajo ka punuar në RTK, fillimisht si gazetare në emisione për të ri, e më pas në lajme ndërkombëtare.

Ndër kolegët e saj gazetarë, qarkullon një thashetheme se Vesa ka menduar se Irani dhe Iraku është një shtet, vetëm është çështje përcaktimi se si duam t`i themi.

Jehona Sopi, ka punuar në bankë, para se t`i përkushtohej tërësisht muzikës. Në fakt, puna në këtë institucion financiar i solli më pas edhe shkurorëzimin,transmeton magazina.al. Aty u njoftua me bashkëshortin e saj të ri me të cilin u martua pas ndarjes nga martesa e parë.

Në bazë të vendimit që kanë marrë shihet se këta këngëtar kanë bërë zgjedhjen, nëse jo më të mirë, atëherë me fitimprurëse gjithsesi.