Sunday, August 18

E kritikojnë për celulit, ndihet krenare dhe vazhdon ta ekspozojë trupin (Foto)

E kritikojnë për celulit, ndihet krenare dhe vazhdon ta ekspozojë trupin (Foto)

Trupi i saj është prej më të preferuarve nga meshkujt.

Por, një ditë pasi një paparac i fotografoi të pasmet bukuroshes australiane Natasha Oakley, disa e kanë kritikuar në rrjetet sociale, duke thënë se ajo ka celulit.

“Unë jam një femër, që është shumë e lumtur, e shëndetshme dhe krenare për trupin e saj,” u përgjigj 24-vjeçarja. /Telegrafi/

E kritikojnë për celulit, ndihet krenare dhe vazhdon