Sunday, August 18

Femra, ja pesë gjëra që ndezin fantazinë seksuale te meshkujt

Femra, ja pesë gjëra që ndezin fantazinë seksuale te meshkujt

Kush tha për gjoksin dhe të pasmet? Ja që sot, meshkujt shohin gjëra të tjera te femrat. Krejt gjëra të tjera ndezin fantazitë e ndaluara të burrave me seksin e kundërt.

Këto më poshtë janë pesë rrethana të femrave, që eksitojnë meshkujt më shumë sesa format seksi.

1 – Veshja e bluzave…të tejdukshme
Shpesh, femrat janë të prirura të veshin T-shirt, por duket se meshkujt vlerësojnë shumë këtë rrobë të tyre, sidomos nëse bëhet fjalë për një të tejdukshme, pse jo, edhe për burra.

2 – Të qenit e… pakujdesshme
Qoftë edhe derdhja e një filxhani kafe në bluzën e atij, mund të ndezë menjëherë pasionin.

3 – Ngrënia me… gojën hapur
Një gjest që nuk ka të bëjë aspak me pamjen e hijshme, por që mund të ndezë fantazi seksuale në mendjen e mashkullit.

4 – Syzet dhe… flokët e mbledhura

“Look”-u si për shtëpi duket se burrit i lind dëshirën e pafrenueshme. Ndoshta është e lidhur me faktin që synohet të bëhet për vete “vajza e mbarë”.

5 – Djersitja…trullosëse
Duket se djemtë çmenden kur vajzat djersinë. Po, sepse e imagjinojnë djersën në kontekste të tjera, më “hot”.