Sunday, August 18

Fikni dritat gjatë seksit oral, sepse përqëndrimi është më i madh

Fikni dritat gjatë seksit oral, sepse përqëndrimi është më i madh

Është e habitshme se sa femra e dëshiron seksin oral. Ja si i duan ato…

Për fillim fikni dritat, sepse në errësirë më mirë do të përqendroheni.

Kur partneri juaj arrin ereksionin, krijojani iluzionin sikur tërë penisin e tij po e fusni në gojë, vënie gjuhën tuaj në qiellzë ashtu që penisi i tij të prekë anën e poshtme të gjuhës suaj.

Befasojeni! Anketa ka treguar që 34 për qind e meshkujve dëshiron që femra t’i befasojë me seks oral.

▪ Thoni që t’ju paraqitet kur të jetë afër, ndërkaq kur të arrijë në shtëpi, kapeni egërsisht.
▪ Njëkohësisht ai të luajë me klitorisin tuaj.
▪ Le të jetë seksi oral si paralojë, e jo kulmi i seksit.
▪ Mos i harroni gjenitalet e tij, merrjani njërin testis dhe futeni në gojë.
▪ Në vrimën e majës së penisit vënia majën e gjuhës suaj dhe lehtë fërkojeni.
▪ Thoni të dashurit tuaj që i admironi lëvizjet e tij të qeta derisa penisin e tij e mbani në gojë.
▪ Thithjani butësisht lëkurën midis rrënjës së penisit dhe testiseve. Ajo është zonë sekrete erogjene të cilën thjesht duhet ta shfrytëzoni.
▪ Shtrihuni të dy në krahë, koka le t’ju jetë në nivelin e penisit të tij ashtu që edhe ai të mund të lozë me vagjinën tënde.
▪ Butësisht kafshojeni penisin e tij nga ana e sipërme, sikur shtrydhni ndonjë pemë.