Sunday, August 18

Kush është Fiorela shqiptare, fizioterapistja seksi e Interit?

Kush është Fiorela shqiptare, fizioterapistja seksi e Interit?

Fiorela Mishka është një nga blerjet e reja të Interit.

Në fakt nuk bëhet fjalë për blerje në fushën e lojës por një afrim në klinikën e fizioterapisë, ku Fiorela kujdeset për ata që do të jenë yjet e nesërm të Interit dhe futbollit italian.

Ajo është 22 vjeç dhe ka përfunduar studimet për mazoterapi. Ndersa rezultatet e larta të arritura kanë bërë që të stafi mjekësor i Interit ta afrojë brenda kësaj skuadre.