Sunday, August 18

Kush fshihet në dhomën e Vildanes?

Kush fshihet në dhomën e Vildanes?

Gjysëm e zhveshur dhe me pamje hot, Vildane Zeneli, filmon veten e saj me celular para pasqyrës në dhomën e gjumit.

Por kujdes, Vildanja që ka dalë me rexhipeta në video, duket se ka dashur të na tregojë diçka më shumë se sa thjesht një prej pamjeve të zakonshme hot.

Ajo duket se ka qenë e “angazhuar” në një tjetër punë…, e madje nuk ka qenë as vetëm në dhomën e gjumit.

Këtë e tregon qartë personi që fshihet pas saj për mos t’u shfaqur në video. Po cili është ai?