Sunday, August 18

Pjesa më e vlerësuar e trupit të saj janë të pasmet (Foto)

Pjesa më e vlerësuar e trupit të saj janë të pasmet (Foto)

Monica Alvarez është një aktore dhe modele, e cila është e njohur për të pasmet e saj.

Duke qenë e vetëdijshme për pjesën më të vlefshme të trupit të saj, ajo jo rrallë herë e vë në plan të parë.

Në pozat e nxehta, Monica nuk heziton të zbulojë pakëz më shumë nga trupi i saj.

Në fotografitë e mëposhtme mund të shijoni linjat e Monica Alvarez. /Telegrafi/

monica6mon1monica1mon2