Sunday, August 18

Rita del me babanë, por pse po fshihet!? (Foto)

Rita del me babanë, por pse po fshihet!? (Foto)

Rita Ora është në vëmendje të medieve edhe kur ajo tenton të kalojë një ditë normale me babanë e saj nëpër rrugën e Londrës.

Derisa veshi një pallto me ngjyra dhe vendosi edhe kapelë e syze për t’u dukur si një vajzë e thjeshtë, stili i saj i ecjes bëri që 24-vjeçarja të dallohet.

Ylli për të mos u dalluar nuk kishte bërë as makijazh.

“DailyMail” shkruan se Besnik Sahatçiu, babai i Ritës lejoi që familjes t’i shtohet mbiemri Ora për shkak të kuptimit të njëjtë dhe shqiptimit më të lehtë.

Babai i Ritës është pronar i një lokali në Londër.

Rita del me babanë, por pse po fshihet!?