Reklamo ketu

Reklamo ketu

Zbuloni se cila është koha më e mirë për të mbetur shtatzënë, në varësi të shenjës suaj të zodiakut

Zbuloni se cila është koha më e mirë për të mbetur shtatzënë, në varësi të shenjës suaj të zodiakut
Zbuloni se cila është koha më e mirë për të mbetur shtatzënë, në varësi të shenjës suaj të zodiakut
Share

Shtatzënia shënon një nga fazat më të bukura në jetën e një gruaje. Të lindësh një jetë të re është një ndjenjë emocionalisht dërrmuese, por drithëruese në vetvete.
Kur bëhet fjalë për astrologjinë, ajo luan një rol të madh në vendosjen e rrjedhës së ardhshme të jetës sonë. Lëvizjet planetare së bashku me rreshtimin e yjeve mund të parashikojnë se çfarë mban e ardhmja.
Edhe pse të gjitha nënat i duan fëmijët e tyre njësoj, ka disa kombinime të caktuara të zodiakut që shkojnë mirë.
Nëse po planifikoni të mbeteni shtatzënë, ja disa këshilla për kohën më të mirë për këtë ngjarje të madhe, në varësi të shenjës suaj të zodiakut:

Dashi (21 mars – 20 prill)
Gruaja e shenjës së Dashit është një nga shenjat më inteligjente të zodiakut dhe është e famshme për planifikimin e gjithçkaje përpara kohe.
Gratë janë udhëheqëse të lindura dhe do të bëjnë çmos për t’u kujdesur për fëmijët e tyre.
Momentet më të mira kur gratë e shenjës së Dashit mund të mbeten shtatzënë janë:

25 qershor – 15 korrik
25 tetor – 15 nëntor
25 shkurt – 15 mars

Demi (21 prill – 21 maj)
Nënat në shenjën e Demit janë të veçanta për sa i përket inokulimit të sjelljeve të mira dhe një sjelljeje korrekte ndaj fëmijëve të tyre.
Demi është një shenjë e Tokës, dhe rutina është specifike për njerëzit që i përkasin kësaj shenje.
Kohët më të mira kur gratë e shenjës së Demit mund të mbeten shtatzënë janë:

25 korrik – 15 gusht
25 nëntor – 15 dhjetor
25 mars – 15 prill

Binjakët (22 maj – 21 qershor)
Binjakët dinë të përballojnë situatat stresuese dhe janë mjaft të relaksuar kur bëhet fjalë për rritjen e fëmijëve.
Nënat në këtë shenjë do të kujdesen për gjithçka që vjen në rrugën e tyre si profesioniste për shkak të natyrës së tyre të lirë.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Binjakve për të mbetur shtatzënë është:

25 gusht – 15 shtator
25 dhjetor – 15 janar
25 prill – 15 maj

Gaforrja (22 qershor – 21 korrik)
Gaforrja e detit janë të njohur për kujdesin jashtëzakonisht të madh për familjen dhe të afërmit e tyre.
Nënat me shenjën e Gaforres do të bëjnë çdo përpjekje për t’u siguruar që foshnja e tyre të jetë e sigurt.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Gaforres për të mbetur shtatzënë është:

25 korrik – 15 gusht
25 nëntor – 15 dhjetor
25 mars – 15 prill

Shenjat e zodiakut të fëmijëve që i shpëtojnë përrallës së pastër kur gënjejnë

Luani (22 korrik – 22 gusht)
Gratë e shenjës Luanit janë jashtëzakonisht të pavarura dhe tregojnë shumë forcë. Ata gjejnë ekuilibrin e përsosur midis karrierës dhe amësisë.
Për shkak të personalitetit të tyre të fortë, nënat Leo durojnë çdo gjë për t’u dhënë fëmijëve të tyre një të ardhme më të mirë.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Luanit për të mbetur shtatzënë është:

25 qershor – 15 korrik
25 tetor – 15 nëntor
25 shkurt – 15 mars

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)
Kjo shenjë e zodiakut është e famshme për të qenë e rregullt. Nënat Virgjëresha sigurohen që edhe fëmija i tyre të mësojë rëndësinë e mbajtjes së gjërave aty ku i përkasin.
Ata mund të kenë disa shqetësime për stresin gjatë shtatzënisë, por së shpejti ata do të kthehen me të gjitha forcat e tyre.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Virgjëreshës për të mbetur shtatzënë është:

25 shtator – 15 tetor
25 janar – 15 shkurt
25 maj – 15 qershor

Peshorja (23 shtator – 22 tetor)
Njerëzit që i përkasin kësaj shenje të zodiakut janë plot mençuri dhe janë gjithmonë të gatshëm të ndajnë histori me të tjerët.
Nënat Peshores do të inoculojnë vlerat më të mira të mundshme për fëmijët e tyre dhe gjithashtu do të kenë durimin për të kaluar nëpër momentet stresuese të edukimit prindëror.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Peshores për të mbetur shtatzënë është:

25 shtator – 15 tetor
25 janar – 15 shkurt
25 maj – 15 qershor

Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)
Akrepi është një shenjë uji, dhe njerëzit që i përkasin kësaj shenje zodiake dashurojnë nga thellësia e zemrës.
Ai mund të mendojë disa herë para se të zgjerojë familjen e tij, sepse e ka të vështirë të marrë një vendim.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Akrepit për të mbetur shtatzënë është:

25 qershor – 15 korrik
25 tetor – 15 nëntor
25 shkurt – 15 mars

Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)
Njerëzit që i përkasin kësaj shenje të zodiakut janë plot energji dhe entuziazëm.
Nënat e shenjës së Shigjetarit zakonisht mbeten pozitive në çdo kohë dhe kanë një qasje shumë optimiste ndaj fëmijëve të tyre.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së higjetarit për të mbetur shtatzënë është:

25 gusht – 15 shtator
25 dhjetor – 15 janar
25 prill – 15 maj

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)
Bricjapët kanë një etikë shumë të fortë pune, madje edhe jashtë zyrës. Ata do të bëjnë gjithçka që duhet bërë në kohë.
Pak të llastuara me fëmijët e tyre, nënat Bricjapi do t’i jonglojnë lehtë të gjitha aspektet së bashku.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Bricjapit për të mbetur shtatzënë është:

25 qershor – 15 korrik
25 tetor – 15 nëntor
25 shkurt – 15 mars

Ujori (20 janar – 18 shkurt)
Ujori është fëmijë në zemër, prandaj mendimi për të pasur fëmijë mund t’i trembë në fillim.
Megjithatë, pasi të kenë fëmijë, ata do të bëjnë çmos për t’u siguruar atyre një arsimim të zgjedhur.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Ujorit për të mbetur shtatzënë është:

25 korrik – 15 gusht
25 nëntor – 15 dhjetor
25 mars – 15 prill

Peshqit (19 shkurt – 20 mars)
Njerëzit që i përkasin kësaj shenje të zodiakut janë jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe emocionalë.
Ata janë gjithashtu shumë intuitiv dhe do të donin ose një atmosferë argëtuese kur fëmijët janë përreth. Natyra e tyre emotive do të krijojë një lidhje të përjetshme me fëmijën e tyre.
Koha më e mirë për gratë e shenjës së Peshqve për të mbetur shtatzënë është:/WOWbiz.al

25 shtator – 15 tetor
25 janar – 15 shkurt
25 maj – 15 qershor
Foto: pexels

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...