Reklamo ketu

Reklamo ketu

Ju mund të shihni në fytyrën e tij se ai është i dashuruar me ju

Ju mund të shihni në fytyrën e tij se ai është i dashuruar me ju
Ju mund të shihni në fytyrën e tij se ai është i dashuruar me ju
Share

Ndonjëherë fjalët janë treguesi më jo i besueshëm ku mbështetemi kur mezi njohim dikë.
E megjithatë, kur një lidhje është në fillim ose kur thjesht po flirtojmë me një person, jemi gjithmonë kuriozë të zbulojmë se sa shumë na pëlqen ky person. Është informacion që, në mënyrë të pashpjegueshme, na shtyn të bëjmë një projeksion të së ardhmes së asaj marrëdhënieje.

Më të dyshimtët prej nesh, por jo vetëm, duhet ta dinë se gjestet e një mashkulli janë treguesi më i mirë për të kuptuar se sa shumë na pëlqen. Dhe mënyra se si ai e lëviz gojën kur është rreth nesh thotë më shumë sesa ajo do të thotë kurrë.
Ja cilat janë shenjat e gojës që thonë se ai ju pëlqen!

Ai tregon dhëmbët e përparmë

Mund të duket si një gjest fëminor, por është sa më i rëndësishëm. Dhe nëse ai qeshi duke ju treguar dhëmbët e përparmë, ju jeni me fat: kjo do të thotë se ai është shumë i lumtur që ju sheh ose është rreth jush. Po aq i lumtur sa kur, si fëmijë, mori tortën apo lodrën e preferuar.

Mësoni të kërkoni falje në mënyrë që të ruani marrëdhëniet me të dashurit“Në moshën pesëvjeçare ndalon ky lloj rruajtjeje. Meshkujt qeshin kështu në moshë madhore vetëm nëse janë vërtet të lumtur. Dhe nëse ai qesh shumë kur është me ju dhe ekspozon sa më shumë dhëmbët tuaj, kjo është një shenjë e mirë”, thotë Patti Wood, një eksperte në interpretimin e gjuhës së trupit.

Buzëqeshni me gjithë gojën

Meshkujt me të vërtetë buzëqeshin vetëm kur dikush ose diçka prek zemrën e tyre. Ndryshe nuk janë dorështrënguar me buzëqeshje nga vetëkënaqësia. Nëse ai ju ka dhënë një buzëqeshje të gjerë, me gjithë gojën e tij, kjo do të thotë se ai ka ndjenja të forta për ju. Kjo, para së gjithash, pa e ditur ai, tradhton dashurinë e tij për ju.

Ai e kalon gjuhën mbi buzët e tij

Ky gjest mund të jetë vullnetar, por meshkujt e dashuruar nuk e bëjnë kurrë, vetëm ata që duan vetëm të futen në shtratin e një femre. Nëse ai e kalon gjuhën mbi buzët në mënyrën më natyrale të mundshme, si kur dëshiron të shijojë shijen e akullores që i ka mbetur në cepat e gojës, atëherë është një shenjë e mirë. Ndoshta nuk ju duket si gjesti më galant, por natyrshmëria e tij duhet t’ju pëlqejë, sepse thotë se… ai ju pëlqen.

Merr frymë thellë

Nëse kur ju sheh i hapet goja për të nxjerrë një pjesë të mirë të oksigjenit, mos u frikësoni, nuk do t’i bie të fikët. Ai psherëtin për ju dhe ju duhet të jeni të lumtur. Nëse ai ka marrë një frymëmarrje të mirë ajri, të cilin e mban në stomak, pastaj e nxjerr, atëherë ai dëshiron që pjesa e sipërme e trupit të duket më e fortë se pjesa e poshtme. Meshkujt mendojnë se femrat tërhiqen nga ky lloj fiziku dhe më pas mundohen ta imitojnë atë.

Foto: Freepik.com

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...