Reklamo ketu

Reklamo ketu

4 shenjat e horoskopit që mashtrohen lehtësisht: pse i injorojnë të gjitha sinjalet e alarmit?

4 shenjat e horoskopit që mashtrohen lehtësisht: pse i injorojnë të gjitha sinjalet e alarmit?
4 shenjat e horoskopit që mashtrohen lehtësisht: pse i injorojnë të gjitha sinjalet e alarmit?
Share

Ka shenja të horoskopit që kanë një predispozitë të jashtëzakonshme për të mashtruar veten, sepse perceptimi i tyre i shtrembëruar i dashurisë i pengon ata të shohin realitetin. Kështu që unë qëndroj në një lidhje më shumë seç duhet.

Është e vështirë të shohësh vuajtjet e të tjerëve, veçanërisht kur ato pushtojnë një person të dashur, por edhe më e vështirë për t’u pranuar është kur ai/ajo nuk vepron për ta larguar atë të keqe nga jeta e tij/saj. Publikimi online Style Caster zbulon katër shenja të prekshme të zodiakut, të lehta për të gënjyer dhe injoruar të gjitha paralajmërimet kundër çdo zhgënjimi.

Shigjetari
I sinqertë dhe i drejtpërdrejtë, vendasja i thotë gjërat me emër dhe pret të njëjtin regjim në një marrëdhënie. Për shembull, nëse veprimet dhe fjalët e partnerit nuk përputhen, do ta ketë të vështirë ta njohë këtë sinjal alarmi. Mungesa e ndershmërisë që ai gjen e ngatërron dhe e frustron, por ai do të preferojë të përpiqet të rregullojë atë që nuk funksionon derisa situata t’i dalë jashtë kontrollit. Por kur kthjellohet, nuk shikon prapa.

Peshku
Kjo shenjë jeton në një fantazi të vazhdueshme nga e cila duket se nuk zgjohet kurrë. Ajo ka shumë dashuri për të ofruar dhe ajo dëshiron të jetë e dashur, kështu që ajo injoron të gjitha paralajmërimet me shpresën se ajo do të përmbushë ëndrrat e saj. Vendasit e Peshqve e kanë të vështirë të kthehen në tokë, kështu që nuk është çudi që ata preferojnë të qëndrojnë me ish-partnerët e tyre për vite me rradhë. Shumë të ndjeshëm, lëndohen lehtë, por nuk janë naivë – i shohin dhe i kuptojnë sinjalet e alarmit, por zgjedhin t’i injorojnë me vetëdije.

Cilat janë shenjat më toksike të horoskopit, sipas një astrologu

Gaforrja
I ndjeshëm dhe i adhurueshëm, Gaforrja dëshiron të mirën e atyre përreth. Ai dashurohet shpejt, i pëlqen të jetë shumë romantik dhe kjo mund ta bëjë vendasin më të pambrojtur, duke u sjellë ndonjëherë si një kukull në marrëdhëniet në çift. Ai e jeton jetën e tij me gjithë zemër dhe dashuron shumë. Ai vlerëson gjërat e vogla dhe kjo e bën atë të pranojë lehtësisht sjelljet e papërshtatshme në një marrëdhënie.

Demi
I njohur për atë se sa shumë e vlerëson shtëpinë e tij, Demi shijon gjërat e mira dhe të rafinuara në jetë, dhe kjo përfshin edhe partnerin e tij. Natyrë praktike, duke qenë shenjë e Tokës, vendasja është pasionant në lidhje, por edhe kokëfortë, prandaj mund të anashkalojë diçka që nuk funksionon në çift, vetëm për të mos i komplikuar jetën. Ai fal shpejt, por diçka brenda tij nuk e lë të harrojë të këqijat e së shkuarës. Ajo që ai nuk arrin të shohë është e ardhmja e një marrëdhënieje të mundshme më të qëndrueshme dhe më të dashur./WOWbiz.al

Foto: pexels

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...