Reklamo ketu

Reklamo ketu

5 shënja më pretencioze të zodiakut

5 shënja më pretencioze të zodiakut
5 shënja më pretencioze të zodiakut
Share

Ndonjëherë fjala “perfekt” nuk është tamam e përsosur për këto shenja të zodiakut perfeksionist. Kemi të bëjmë me udhëheqës të lindur që nuk janë aq të lehtë për t’u kënaqur.

Yourtango.com ka bërë një list me vendasit që kanë në ADN-në e tyre dëshirën për të bërë gjithçka në mënyrë të përsosur, pa asnjë gjurmë gabimi. Njerëzit e lindur në këto shenja astrale njihen për aftësinë e tyre për t’u kujdesur shumë, për t’i kushtuar vëmendje detajeve dhe për të porositur gjithçka në radhë. Këto shenja perfeksioniste të zodiakut vuajnë nga mania e kontrollit mbi detajet dhe rendin.

TOP 5 – Perfeksioniste të zodiakut – Luani (23 korrik – 22 gusht)
Nuk mund të thuash për veten se i bën gjërat deri në përsosmëri. Të paktën, jo kur bëhet fjalë për punët e shtëpisë. Por është shumë e rëndësishme për ju që të tjerët t’ju konsiderojnë të përsosur. Ju duhet njohja e atyre që ju rrethojnë dhe vlerësimi i tyre. Për t’i marrë ato, ju jeni në gjendje të merrni rolin e viktimës dhe të pretendoni, më drejtpërdrejt ose me vel, lavdërime.

TOP 5 – Perfeksioniste të zodiakut – Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Të gjithë e dinë për ty se je i mishëruar në përsosmëri. Ju mund të zbuloheni lehtësisht nga një det njerëzish dhe askush nuk do të dyshojë se jeni në shenjën e Virgjëreshës. Pse? Sepse edhe kur flet, ke një kënaqësi të madhe për detajet dhe analizon secilën gjë individualisht. Disa thonë se kalon shumë kohë duke rregulluar gjëra rreth shtëpisë ose në zyrë. Shumë Nga shënjat e Virgjëreshës mbledhin objekte dhe adhurojnë ndjenjën e një pune të kryer mirë.

Kontrolli i zemrës nis në fëmijëri/ Mjekët: Po shtohen rastet e të rinjve që pësojnë infarkte

TOP 5 – Perfeksioniste të zodiakut – Peshorja (23 shtator – 22 tetor)
Me ty gjërat janë pak më ndryshe. Nuk të pëlqen të jesh i dhembshur, nuk je një person vërtet i rregullt, nuk je një lider që ndjek rregullat. As ti nuk je amator i posteve drejtuese, sepse nuk të pëlqen aq shumë të kontrollosh gjërat, njerëzit, situatat. Por ju doni përsosmëri dhe bëni çmos për ta arritur atë kur bëhet fjalë për harmoninë dhe ekuilibrin.

TOP 5 – Perfeksioniste të zodiakut – Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)
Ka dy fjalë që përcaktojnë Akrepin: përsosmërinë dhe pavarësinë. Ata punojnë shumë dhe nuk presin ndihmë nga askush. Shumicën e kohës, ata janë ata që vendosin se çfarë është më e mira për mirëqenien e tyre. Vendasit e lindur në këtë shenjë kanë një ndjenjë shumë të zhvilluar të udhëheqjes, ata e dinë se cilat janë përgjegjësitë e tyre dhe nuk tërhiqen kur lindin probleme. Përkundrazi, shumica e dinë se vetëm ata mund të gjejnë zgjidhje. Ata janë të fortë, të durueshëm dhe japin gjithë kohën në botë për të arritur gjëra të përsosura.

TOP 5 – Perfeksioniste të zodiakut – Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)
Ke lindur në Bricjap? Patjetër që të pëlqen të punosh dhe të mësosh. Ju studioni vazhdimisht për të evoluar shpirtërisht, profesionalisht dhe besoni se suksesi mund të arrihet vetëm duke shkuar në këtë rrugë. Puna dhe përpjekjet mund t’ju çojnë në kulmin e suksesit. Ju nuk pranoni gjysmë-masa dhe nuk mbështesni njerëzit që bëjnë gjërat e shpëtimit. Për ju, përsosmëria është e nevojshme, prandaj do të ishit në gjendje të punoni shumë dhe të merrnit nën kontroll të gjitha gjërat në jetën tuaj. Ju doni të jeni më i miri nga të gjithë dhe nuk hiqni dorë derisa të merrni atë status.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...