Reklamo ketu

Reklamo ketu

5 gjëra që duhet t’i mbani të fshehura nëse doni të jeni të lumtur

5 gjëra që duhet t'i mbani të fshehura nëse doni të jeni të lumtur
5 gjëra që duhet t'i mbani të fshehura nëse doni të jeni të lumtur
Share

Disa gjëra duhen mbajtur për ty.
Siguria elegante që vjen nga diskrecioni
Nuk ka kuptim të ecësh me zemrën tënde në tabaka, me programin e ekspozuar për të gjithë për të parë, me dashuri në tabelën e buletinit social. Për çfarë përdorimi? Të dashurit e mi, nëse në një farë mënyre nuk ishte e qartë deri tani se sa të brishtë jemi, ndoshta ky është një nga mësimet që duhet të impenjohet në kujtesën tonë kolektive.
Për të qenë të lumtur, disa gjëra duhet të mbeten private:

Jeta personale
Nuk po them të bëhem një kuti hermetike emocionesh. Aspak. Disa gjëra janë një mijë herë më të shijshme nëse ndahen me miqtë.
Megjithatë, unë jam duke bërë fushatë për disa kufizime të arsyeshme. Ju vendosni se cilat dhe si janë ato. Kjo është ideja, jeta jote është vetëm e jotja dhe vetëm ti duhet të interesohesh për disa gjëra.

Gjendja e marrëdhënies
Ja ku është me dush dhe mbrapa. Është normale të flasësh me njerëz të afërt dhe t’u kërkosh këshilla në rast të diçkaje, por nëse ke ndonjë problem me partnerin, thuaji. Përpara. Përpiquni të zgjidhni punët mes jush, pa përzier familjet, kolegët, fqinjët etj.

Pjesa nga e cila nuk duhet të devijoni kurrë është kjo: nëse dashnori juaj është një person toksik, abuzues, i rrezikshëm në çfarëdo mënyre, madje edhe i kontraindikuar nga narcisisti, mos mbani në ju të gjitha vuajtjet dhe flisni me dikë që mund t’ju ndihmojë.
Sigurimi i zemrës që ju nevojitet në çdo moshë

E vërteta e hidhur për të gjitha shenjat e zodiakut: çfarë kanë për të fshehur

Financave
Sa më pak njerëz të dinë për këtë aspekt, aq më mirë. Paraja ka dhuntinë për të nxjerrë më të keqen nga njerëzit, kështu që është më mirë të mos mbillni shpirtrat me detaje që mund të mbahen vetëm për ju.

Probleme familjare
Përgjigja është tashmë në titull, por nëse nuk është mjaft e dukshme, situatat familjare kanë rëndësi ekskluzivisht për familjen në fjalë. Nuk ka kuptim t’u japësh shumë detaje njerëzve që mund të të ndihmojnë shumë pak, apo që interesohen më shumë për këtë.
T’i tresësh mirë njerëzit e tu. Mos e jepni vargun në vend vetëm për t’u pëlqyer apo kuptuar.

Ëndrrat
Gjëja është kështu: që ëndrrat tuaja të bëhen realitet, është më mirë t’i lini të shkojnë në univers, apo jo? Askush nuk thotë asgjë për transmetimin e tyre në lajme apo në rrjetet sociale.

Sa herë që flas për synimet e mia me të huajt, më duket sikur po largohem fizikisht nga momenti i përmbushjes së tyre. Dhe kjo ndodh edhe me njerëzit më të mirë në botë në anën time. Zbulimi i ëndrrave më bën të vë një tjetër shtresë të trashë presioni mbi shpatullat e mia, më shumë si 9 palltot e vetë-dyshimit që kisha veshur tashmë, në verë/dimër.
Ndoshta përpiqeni t’i mbani për vete, t’i lini të rriten brenda jush dhe t’i përmendni kur ato plotësohen ose të paktën kur keni një plan serioz dhe jeni në gjendje të lini pas opinionet e të tjerëve ose nuk i lejoni t’ju ndalojnë në asnjë mënyrë./WOWbiz.al
Foto: pexels

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...