Reklamo ketu

Reklamo ketu

Çfarë të bëni kur një njeri në shenjën e Gaforres është i zemëruar me ju dhe ju injoron? 10 zgjidhje

Çfarë të bëni kur një njeri në shenjën e Gaforres është i zemëruar me ju dhe ju injoron? 10 zgjidhje
Çfarë të bëni kur një njeri në shenjën e Gaforres është i zemëruar me ju dhe ju injoron? 10 zgjidhje
Share

Kur një Gaforre është i zemëruar me ju dhe nuk dëshiron të ketë të bëjë me justifikime apo pranimin e një sjelljeje që e lëndon, ai do t’ju injorojë.
Duhet shumë që një njeri me shënjën e Gaforres t’ju injorojë dhe nëse e keni lënduar mjaftueshëm, do ta kuptoni sepse ai nuk do të dojë të ketë të bëjë fare me ju. Për të ju jeni një person tek i cili ai ka humbur besimin. Personaliteti kompleks i Gaforres është kryesisht plot emocione dhe ndjenja, prandaj e merr çdo gjë seriozisht.

Çfarë duhet të bëni kur një Gaforre ju injoron?
Kur një Gaforre ju injoron, duhet të dini edhe pse. Besimi është kaq i rëndësishëm për këtë shenjë, saqë nuk është e lehtë për të kur copëtohet dhe tradhtohet nga ju. Mund të mos jesh në gjendje të bësh shumë gjëra për këtë, por ka ende disa zgjidhje për të marrë falje.

Jepi hapësirë
Peshqit e detit kanë nevojë për kohë për t’u larguar nga gjërat që ndikojnë emocionalisht tek ata. Ata nuk heqin lehtë emocionet dhe ndjenjat, kështu që nëse ju ose të tjerët i vendosni ato në një situatë mendërisht kërkuese, atëherë ju duhet t’u jepni hapësirë.
Fjalë për fjalë, Gaforrja nuk mund të mendojë kur është i stresuar dhe kur ka emocione, sidomos kur është i shtypur ose i lënduar nga dikush tjetër.

Reflektimi i vetvetes
Pyesni veten pse një Gaforre është i zemëruar me ju. A i keni parë disa shenja dhe i keni injoruar ato? A e ke lënduar në ndonjë mënyrë që meriton të injorohesh? Bëjini vetes këto pyetje të thella për të kuptuar pse Gaforrja ju injoron sepse ka gjithmonë një arsye.

Ji i ndershëm dhe autentik
Pasi të keni dhënë një hapësirë për Gaforrja, meditoni pse keni gabuar dhe mendoni për ndjenjat e tij. Pasi ta keni bërë këtë, mund të përpiqeni të flisni përsëri me të.
Në fjalimin tuaj, ju duhet të jeni autentik dhe të sinqertë në fjalët tuaja, sepse ai e di dhe mund të zbulojë menjëherë një gënjeshtar.
Nëse e dini saktësisht se çfarë keni bërë që ai t’ju injorojë, atëherë kërkoni sinqerisht falje dhe flisni plotësisht hapur ashtu siç do të bënte.

Çfarë nuk duan shenjat e zodiakut që ju të bëni në takimin e parë

Duaje edhe më shumë
Kjo mund të duket si një hap i thjeshtë, por kjo do të thotë gjithçka për një Gaforre nëse jeni të gatshëm të vendosni edhe më shumë dashuri dhe kujdes në marrëdhënien tuaj.
Në këtë mënyrë, një Gaforre do të kuptojë se në të vërtetë e vlerëson marrëdhënien tënde me të, nëse je i gatshëm ta bësh këtë.
Tregojini më shumë përzemërsi si fizikisht, ashtu edhe verbalisht.

Pyete se çfarë do.
Kjo këshillë shpesh neglizhohet sepse ndonjëherë Gaforrja është pasiv-agresiv dhe nuk ju tregon se çfarë nuk shkon, kështu që duhet të përpiqeni ta zbuloni.
Nëse është diçka që ai dëshiron nga ju, ka shumë të ngjarë më shumë dashuri dhe përzemërsi, atëherë përpiquni të jeni të hapur dhe të ndershëm me të sa më shumë që të mundeni.
Ai sigurisht që të shpërfill sepse mendon se po e merr dashurinë dhe vëmendjen e tij për ty.

Futu në rrugën e tij.
Bëjeni këtë vetëm nëse nuk keni mërzitur vërtet një Gaforre, por është i zemëruar pak ose i trishtuar.
Futu në rrugën e tij dhe thuaji se nuk do të shkosh askund derisa të dy të zgjidhësh ndjenjat e tua. Ata mund të mërziten në fillim, por ia vlen përpjekja.
Në fakt, të gjesh kohë për të dhe të jesh në kontakt fizik me të ndihmon për të rivendosur marrëdhënien dhe kjo ka shumë rëndësi!

Sfidoje
Nëse ka kaluar shumë kohë që ata nuk të kanë injoruar dhe ti je gati të vazhdosh përpara, atëherë është më mirë ta bësh.
Nëse ende nuk jeni gati për ta bërë këtë dhe ende po shihni potencialin për të pasur një marrëdhënie më të mirë me të në të ardhmen, jepini pak hapësirë. Njihuni me njerëz të rinj dhe jepuni kohë që t’ju mungojnë.
Ndonjëherë, duke e bërë një Gaforre pak xheloz, duke ndezur një zjarr të vogël nën të, do t’i kujtojë atij se ai dëshiron të vazhdojë marrëdhënien.

Kuptoji ndjenjat e tij
Kjo është e rëndësishme, sepse ndonjëherë fakti që ata të injorojnë nuk ka të bëjë fare me ty.
Ndonjëherë një Gaforre kalon nëpër diçka që e shqetëson dhe e dëshpëron. Nuk ka të bëjë gjithmonë me ty kur një Gaforre të injoron, thjesht ka nevojë për kohë vetëm me veten.
E vetmja gjë që mund të bësh është t’i bësh të ditur se ti je atje për të në rast se ai dëshiron të flasë.

Nëse nuk e kontakton, mund ta humbasësh.
Këto janë hapat e fundit që duhet të ndërmerrni nëse doni vërtet të mbani marrëdhënien tuaj me një Gaforre.
Gaforres nuk i pëlqen të të kontaktojë pasi t’i kesh dhënë hapësirë, sepse ai dëshiron që ti të realizosh gabimet e tua dhe të kërkosh falje.
Nëse nuk e bëni kurrë, mund të rrezikoni ta humbni sepse nëse prisni që ai të vijë tek ju, kjo do të kthehet në një lojë pritjeje… Pa fund.

Rindërtoni besimin
Nëse ju lejohet të hyni përsëri në zemrën e tij, besimi ende nuk është rivendosur plotësisht.
Duhet ta rindërtosh këtë dhe duhet të kuptosh se kur duhet të luftosh dhe të debatosh me një Gaforre.
Ju e dini se ai është një njeri i ndjeshëm dhe nëse e trajtoni atë pa respekt dhe tradhtoni lidhjen e besnikërisë, është e gjitha shumë e vështirë për t’u rindërtuar./WOWbiz.al
Foto: pexels

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...