Reklamo ketu

Reklamo ketu

Shenjat janë jashtëzakonisht të sinqerta kur ndahen. Ata nuk kujdesen për ndjenjat e partnerëve të tyre

Shenjat janë jashtëzakonisht të sinqerta kur ndahen. Ata nuk kujdesen për ndjenjat e partnerëve të tyre
Shenjat janë jashtëzakonisht të sinqerta kur ndahen. Ata nuk kujdesen për ndjenjat e partnerëve të tyre
Share

Kur flasim për mënyrën se si çdo shenjë e zodiakut trajton një ndarje, astrologjia na jep të dhëna thelbësore, duke marrë parasysh ndikimin e planetëve në personalitet dhe marrëdhënie.
Disa shenja vuajnë thellë, të tjera janë kokëfortë të mos dorëzohen, ndërsa disa përvetësojnë një qëndrim disfatist. Megjithatë, ka edhe shenja super të sinqerta kur bëhet fjalë për ndarjet! Zbuloni ato!
Mënyra se si reagojnë shenjat ndaj ndarjeve ndikohet nga disa faktorë astrologjikë. Elementi zodiakal i një shenje (zjarri, toka, ajri, uji) është një përcaktues i qasjes së tyre emocionale.
Gjithashtu, planetët që sundojnë shenjat luajnë një rol të rëndësishëm në sjelljen e tyre gjatë ndarjeve. Çdo planet sjell me vete tipare dhe cilësi specifike që ndikojnë në mënyrën se si reagojnë shenjat në situata të tilla.
Për shembull, Marsi është i lidhur me energjinë dhe veprimin, Venusi me dashurinë dhe bukurinë, dhe Mërkuri me komunikimin dhe të menduarit logjik.
Dhe të mos harrojmë se mënyra se si shenjat i perceptojnë dhe menaxhojnë ndjenjat, si dhe ndikimi i shtëpive astrologjike në të cilat ndodhen planetët në momentin e ndarjes, kontribuojnë në reagime të ndryshme, që nga impulsiviteti dhe dëshira për të zgjidhur shpejt situatën në introspeksioni i thellë dhe nevoja për kohë për shërim.
Pra, le të shohim se cilat shenja të zodiakut njihen për ndershmërinë e tyre të dhimbshme gjatë ndarjeve!

Dashi

Një ndarje është një kohë e vështirë për çdo shenjë, por për Dashin, një shenjë e sunduar nga Marsi, mund të trajtohet në një mënyrë mjaft të drejtpërdrejtë.
Planeti Mars ndikon në këtë shenjë, duke i dhënë një qasje të guximshme, të vendosur dhe shpesh impulsive. Gjatë një ndarje, Dashi është i sinqertë dhe nuk do të hezitojë të flasë të vërtetën, pavarësisht nga rrethanat apo pasojat e mundshme.
Dashi njihen për vendosmërinë e tyre dhe për shprehjen e nevojave dhe dëshirave të tyre pa bërë shumë kompromise.
Kur përfundojnë një marrëdhënie, këta vendas janë në gjendje të shkëputen shpejt nga partneri i tyre dhe të shprehin mendimet dhe ndjenjat e tyre në një mënyrë të qartë dhe të drejtpërdrejtë. Gjithashtu, duke qenë një shenjë zjarri, Dashi mund të priret të ndizet shpejt, duke treguar zhgënjimet dhe bezdisjet e tyre në mënyrë të pakontrolluar.
Si një natyrë impulsive, Dashi mund të marrë vendime të shpejta gjatë një ndarjeje pa analizuar të gjitha aspektet e situatës në thellësi.

Horoskopi i dashurisë për Mars 2024. Një periudhë pasionante për Gaforret dhe Ujorin

Megjithatë, pas qëndrimit të ashpër që shfaqin, Dashi mund të ndikohet çuditërisht emocionalisht nga një ndarje. Marsi u jep atyre rezistencë të fortë, por thellë në zemrën e tyre ata mund të ndjejnë dhimbjen. Ndonjëherë kjo dhimbje mund të fshihet pas një fasade indiferentizmi. Megjithatë, është shumë e rëndësishme të theksohet se nën ndikimin e Marsit, Dashi mund të tundohet të dëshirojë një zgjidhje të shpejtë të situatës, në mënyrë që të rifitojnë ekuilibrin e tyre dhe të ecin përpara.

Binjakët

Kur bëhet fjalë për ndarjet, shenja e Binjakëve shquhet për ndershmërinë e saj që mund të duket brutale. Të sunduar nga Mërkuri, Binjakët përdorin aftësitë e tyre të pabesueshme të komunikimit për ta quajtur atë dorëheqje, të drejtpërdrejtë dhe të drejtpërdrejtë.
Këta vendas nuk janë lloji i njeriut për të fshehur mendimet e tyre ose për të maskuar ndjenjat e tyre. Ata preferojnë të sjellin qartësi dhe të shprehin drejtpërdrejt atë që ndjejnë, pavarësisht se sa të dhimbshme mund të jenë fjalët e tyre. Ndershmëria e tyre mund të jetë aq e drejtpërdrejtë sa partnerët ndonjëherë mund të ndihen të mbingarkuar.
Binjakët nuk janë pa ndjeshmëri, por fokusohen më shumë në anën praktike të situatës. Në disa raste, kjo qasje mund t’i bëjë partnerët të besojnë se Binjakët nuk janë të përfshirë emocionalisht, kur në fakt ata po përpiqen të menaxhojnë ndjenjat e tyre në një mënyrë më racionale.
Gjatë një ndarjeje, Binjakët do të duan të sqarojnë gjithçka dhe të shpjegojnë në detaje arsyet e vendimit të tyre. Nuk është faji i tyre që kjo dëshirë për qartësi mund të keqinterpretohet, duke i bërë të tjerët të mendojnë se janë shumë të ashpër ose të pamëshirshëm.

Akrepi

Akrepat, të sunduar nga Plutoni dhe Marsi, shpesh perceptohen si një shenjë që e jeton dashurinë në maksimum.
Sa i përket ndarjes, ata nuk i shmangen përgjegjësisë së diskutimit përfundimtar. Ndershmëria e tyre shpesh perceptohet si një thikë me dy tehe – nga njëra anë nxjerrin në dritë të vërteta që mund të jenë të dhimbshme, por nga ana tjetër ofrojnë një këndvështrim të qartë dhe autentik për marrëdhënien.
Akrepat përjetojnë intensivisht çdo aspekt të marrëdhënies dhe kur ajo përfundon, ata sjellin të gjitha ndjenjat dhe pyetjet që kanë mbajtur brenda për kaq shumë kohë. Sinqeriteti i tyre ndonjëherë mund të jetë si një bisturi, duke nxjerrë në sipërfaqe të vërteta të pakëndshme ose aspekte të marrëdhënies që të tjerët do të preferonin t’i shmangnin.
Kjo sjellje mund të jetë një formë mbrojtjeje për Akrepët, duke kërkuar të kuptojnë plotësisht arsyet e ndarjes ose aspektet e paqarta të marrëdhënies. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se intensiteti i tyre emocional mund të çojë në diskutime të forta dhe të tensionuara gjatë ndarjes.
Për shkak të pasionit të tyre të thellë, Akrepat mund të kenë një tendencë për të investuar shumë në marrëdhënie, gjë që e bën ndarjen një përvojë jashtëzakonisht të vështirë për ta.
Ata priren ta përjetojnë thellë çdo aspekt të ndarjes, duke kërkuar të kuptojnë plotësisht dhe të lënë të shkuarën përpara se të ecin përpara. Kjo mund ta bëjë procesin e ndarjes më të gjatë dhe më të vështirë si për ata ashtu edhe për partnerët e tyre.
Pra, cili zodiak mendoni se del në krye kur bëhet fjalë për të qenë i sinqertë në momente si këto?

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...