Reklamo ketu

Reklamo ketu

10 frikëra irracionale që meshkujt kanë kur bëhet fjalë për marrëdhëniet

10 frikëra irracionale që meshkujt kanë kur bëhet fjalë për marrëdhëniet
10 frikëra irracionale që meshkujt kanë kur bëhet fjalë për marrëdhëniet
Share

Frika mund të na pengojë të bëjmë shumë gjëra. Dhe burrat janë ata që kanë frikën më irracionale kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.
Nga këndvështrimi i tyre, një marrëdhënie është e mirë ose e keqe. Të gjithë janë të ndryshëm, por edhe gratë mund t’i përjetojnë këto frika irracionale.

Çfarë frike irracionale kanë meshkujt kur bëhet fjalë për marrëdhëniet?

1. Mungesa e kohës
Meshkujt kanë frikë se nuk kanë kohë të mjaftueshme për t’iu përkushtuar lidhjes. Atyre nuk u duket racionale të kalojnë një ditë të tërë me partnerin e tyre kur mund të mbarojnë një projekt tashmë të nisur.

2. Mungesa e përfshirjes
Për faktin se kanë frikë se nuk kanë kohë të mjaftueshme për partnerin e tyre, edhe meshkujt ndjejnë frikë kur bëhet fjalë për përfshirjen e tyre.
Ata shpesh nuk e dinë se cilat janë nevojat e një gruaje dhe çfarë mund të bëjnë për ta bërë atë të ndihet e veçantë. Kështu ata kanë frikë se nuk mund ta përballojnë atë dhe nuk përfshihen sa duhet.
A është ultimatumi një ide e mirë në marrëdhënien në çift?

3. Zhvillimi i shpejtë i gjërave
Kjo frikë mund të ngadalësojë procesin e një marrëdhënieje. Ata mund të jenë së bashku me partnerët e tyre për shumë vite, por kanë frikë t’i kërkojnë martesën.

4. Ndryshimet
Burrat kanë frikë se marrëdhënia mund t’i ndryshojë aq shumë saqë do të përfundojnë duke mos i dashur gjërat që kanë dashur para lidhjes.

5. Koha e pamjaftueshme e kaluar në dhomën e gjumit
Burrat kanë frikë se ndërveprimi në dhomën e gjumit me një partnere të përjetshme do të bëhet i mërzitshëm, kështu që ata mund të kalojnë më pak kohë atje me të.

6. Partnerët tepër të varur
Marrëdhëniet krijojnë varësi, por meshkujt kanë frikë se mos i kanë partnerët shumë të varur prej tyre. Ata do të bëjnë gjithçka për partnerët e tyre që duan, por do të ketë edhe skenarë që nuk u pëlqejnë.

7. Mashtrimi
Tradhëtimi është gjëja më e keqe që mund të të bëjë një person që të do.
Ju filloni të ndiheni sikur nuk jeni më mjaftueshëm mirë.

8. Cenueshmëria
Burrat janë të lindur mbrojtës. Kur investoj emocionalisht në një marrëdhënie, ekziston edhe frika e cenueshmërisë së mundshme. Burrat kanë frikë të tregojnë emocionet e tyre dhe preferojnë t’i mbajnë brenda, duke e konsideruar këtë si një dobësi.

9. Humbja e miqve
Meshkujt e duan familjen dhe miqtë e tyre dhe mendimi për të qenë në një lidhje mund t’i trembë ata të mendojnë se nuk kanë kohë të mjaftueshme për të dashurit e tyre.

10. Zhgënjim në dashuri
Nëse një mashkull ka vuajtur nga dashuria në të kaluarën, është normale të ketë frikë tani. Meshkujt janë të frikësuar se partneri i tyre mund t’i lërë, të ndahet me ta./WOWbiz.al

Foto: pexels

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...