Reklamo ketu

Reklamo ketu

Spageti me kungull e karkaleca deti dhe verë të bardhë

Spageti me kungull e karkaleca deti dhe verë të bardhë
Spageti me kungull e karkaleca deti dhe verë të bardhë
Share

Nëse ju pëlqejnë makaronat, por nuk doni të hani brum, ju rekomandoj të provoni spageti me kungull i njomë. Ata shkojnë mrekullisht me karkaleca të ziera në verë të bardhë.Përbërësit për spageti me kungull i njomë me karkaleca deti dhe verë të bardhë:
2 kunguj të njomë të bëra me spiralizer ose me ndihmën e një qëruesi të dhëmbëzuar
300 gram karkaleca të freskëta
Quinoa në ushqim: çfarë përfitimesh sjell për shëndetin
1 thelpi hudhër të grirë
2 lugë vaj ulliri ekstra të virgjër
6 lugë verë të bardhë
Kripë dhe piper
Lëng limoni
Majdanoz jeshil i grirë imët

Mënyra e përgatitjes:
Vendosni karkalecat në një tigan me vaj, verë të bardhë dhe hudhër. E lemë të ziejë për disa minuta, më pas e rregullojmë me kripë, piper, lëng limoni dhe majdanoz.
Shtoni spagetit me kungull i njomë, përziejini gjithçka dhe lërini nën kapak edhe 3-4 minuta që të zbuten pak kungull i njomë./WOWbiz.al
Foto: Shutterstock

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...